alternate image facebook

Matthijs Philatélie

Zoeken
Of bekijken alle categorieën

Bent u een ervaren filatelist en beschikt u over een mooie postzegel verzameling, maar er ontbreken u nog een aantal stukken om de volledige verzameling die u bent begonnen bij te vullen? Wat denkt u ervan om postzegels die u teveel hebt te ruilen.

Matthijs philatélie, een winkel die gespecialiseerd is in de verkoop en de aankoop van verzamel postzegels, stelt u voor om uw postzegels te ruilen tegen andere zegels die de zelfde waarde zouden kunnen hebben.

Dankzij onze jarenlange ervaring op het vlak van filatelie, beschikken wij over een groot aantal postzegels, gerangschikt per land, thema en tijdsperiode.

Of u nu postzegelverzamelaar bent of u een verzameling zeldzame postzegels hebt geërfd die u wenst te wisselen of te verkopen, aarzel dan niet om een bezoek te brengen aan onze winkel. Een ploeg van experts zal zich over uw verzameling ontfermen en u alle informatie geven die u nodig hebt.

Maak u het leven niet langer moeilijk. U hoeft slechts één enkel adres te onthouden als u wenst te verkopen, kopen of postzegels te ruilen: Matthijs philatélie.